The Union Minister for HRD, Shri Prakash Javadekar addresses the Digital Awareness Workshop for HRD officials.

The Union Minister for HRD, Shri Prakash Javadekar addresses the Digital Awareness Workshop for HRD officials.

The Union Minister for HRD, Shri Prakash Javadekar addresses the Digital Awareness Workshop for HRD officials.

Share on Social Media

The Union Minister for Human Resource Development, Shri Prakash Javadekar addressing at the Digital Awareness Workshop for HRD officials, organised by the Ministry of Human Resource Development, in New Delhi on November 29, 2016.

The Union Minister for Human Resource Development, Shri Prakash Javadekar addressing at the Digital Awareness Workshop for HRD officials, organised by the Ministry of Human Resource Development, in New Delhi on November 29, 2016.

The Union Minister for Human Resource Development, Shri Prakash Javadekar addressing at the Digital Awareness Workshop for HRD officials, organised by the Ministry of Human Resource Development, in New Delhi on November 29, 2016.

The Union Minister for Human Resource Development, Shri Prakash Javadekar addressing at the Digital Awareness Workshop for HRD officials, organised by the Ministry of Human Resource Development, in New Delhi on November 29, 2016.


Share on Social Media

Related Articles

Close